С облаци и с превалявания - в Западна България от сняг

...
С облаци и с превалявания - в Западна България от сняг
Коментари Харесай

Времето: Бурен топъл вятър ще вдигне градусите над нулата

С облаци и с валежи - в Западна България от сняг - ще стартира днешния ден. Вятърът ще е мощен, само че ще обърне посоката си от юг-югозапад, с което ще стартира да се придвижва топъл въздух. Сутринта ще е доста студено, с минимални температури сред минус 4° и 1°, в София - към минус 3°, само че през деня температури ще се покачат и оптималните ще са от 3°-4° в равнините и котловините с безшумно и мъгливо време, до 13°-14° тук-там в Югоизточна България и Централния Предбалкан. В София оптималната температура ще е около 5°. 

Жълт код за мощен вятър е разгласен в областите Враца, София област, София-град, Ловеч, Габрово, Велико Търново, Търговище, Шумен, Добрич, Варна, Бургас, Ямбол, Хасково и Кърджали. 

Над планините ще е облачно, с валежи от сняг, на повече места и по-значителни в масивите от Югозападна България. Ще духа мощен, вечерта и плевел вятър от юг-югозапад и с него температурите ще се покачват. Със стоплянето, височината, под която дъждът ще е от дъжд ще се покачва. Максималната температура на височина 1200 метра ще е към 5°, на 2000 метра - към минус 2°.
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР